Vacature Bedrijfs-/Filiaalleider Sneek

Vacature Bedrijfs-/Filiaalleider verkoop/commercie
Standplaats: Sneek
Dienstverband: Fulltime

Breimer’s Bakkerij is een familiebedrijf van meer dan 200 jaar oud. Wij zijn een bedrijf met ambachtelijke traditionele recepten en een jonge moderne denkwijze. Op 2 eigen locaties (en een derde op komst) werken er ongeveer 60 mensen bij onze organisatie. Met meer dan 500 verschillende artikelen, een groot en divers assortiment aan brood, banket, koek, reepkoek en chocolade, weten steeds meer consumenten en zakelijke klanten de weg te vinden naar onze bakkerij. Ons personeelsbestand bestaat ervaren medewerkers maar ook uit jonge medewerkers die van deze ervaren medewerkers willen leren.

Doel van de functie: De bedrijfs-/filiaalleider leidt de dagelijkse gang van zaken van het filiaal van familiebedrijf Breimer’s Bakkerij. In het filiaal worden brood- en banketproducten verkocht en er is sprake van een broodwinkel en een lunchroom omgeving (zitplaatsen waar verse belegde broodjes, broodsnacks en dranken worden bereid en geserveerd).

Heb jij affiniteit met brood- en banketproducten en consumenten, heb je leidinggevende capaciteiten en lijkt het je leuk om je eigen team samen te stellen voor onze nieuwe locatie? Stuur dan je CV en motivatie voor
15 November naar info@bakkerijbreimer.nl

CAO bakkersbedrijf van toepassing.

www.breimersbakkerij.nl

Breimer's bakkerij
Hoofdvestiging:
IJme willen van Dijkstraat 1
8531 RA  Lemmer
0514 561 702
Winkel Lemmer:
Vissersburen 76
8531 ED  Lemmer
0514 561 702
Winkel Joure:
Midstraat 80
8501 AS  Joure
0513 412 359

Heeft u vragen?
Bel 0514 - 561 702 of stuur ons een e-mail of bericht

Uiterste besteltijd
Bestellingen voor morgen kunnen vandaag uiterlijk tot 16:00 uur geplaatst worden.

Veilig betalen
iDeal